Popstars in de media

Maak je keuze...

Artikelen (laatste toevoeging: 27 december 2004)[/iurl]

Filmpjes (laatste toevoeging: 27 oktober 2004)[/iurl]

Artikelen

NIEUW!!! 'De variatie maakt ons uniek'
De strijd is gestreden, maar nu begint het pas écht. Dik een maand nadat ze hun vrouwelijke Popstars-rivalen Raffish af wisten te troeven bij de strijd om de eerste plaats in de hitparade, komen de vijf jongens van Men2B al met een compleet album.
Sp!ts, 28 januari 2005


'Ook zonder Popstars gaat Raffish het waarmaken'
,,Ik ben nog een beetje moe van gisteravond'', zegt Esri Dijkstra (16) de dag nadat ze met de band Raffish de finale van 'Popstars - The Rivals' heeft verloren van boyband Men2Be. ,,We hebben een lange afterparty gehad in de studio.'' Esri heeft echter niet lang tijd om moe te zijn: haar zangcarrière gaat nu pas echt van start.
Noordhollands Dagblad, 27 december 2004


'Popstars slechter dan Idols'
Waarom kijken er minder mensen naar Popstars - The Rivals dan naar voorloper Idols? De jongens van Men2B en de meiden van Raffish strijden vanavond in Popstars om de winst. Winnaar is de groep die de hoogste hitnotering scoort in de Single Top 100. Maar er is veel kritiek op het programma, ondere andere van Henkjan Smits, jurylid bij Idols.
De Twentsche Courant Tubantia, 23 december 2004


Meiden van Raffish blijven mannen voor in Heerlen
De vijf meiden van Raffish is er alles aan gelegen hun mannelijke concurrenten - Men2b - voor te blijven en met kerst op nummer één in de Megatop 50 te staan. Gisteren waren ze even in Heerlen, waar het  op de cd-afdeling van de Mediamarkt stukken drukker dan normaal is.
Dagblad De Limburger, 21 december 2004


Hectische week voor Raffish
Met veel tamtam werd aan het begin van dit tv-seizoen aangekondigd dat de girl- en boyband met elkaar de strijd aan zouden gaan om de nummer 1-positie in de top 100 met Kerst. Er zijn meer gegadigden voor de nummer 1-positie en de meiden van Raffish hebben het maar druk met het promoten van hun single.
Planet.nl, 17 december 2004


Raffish: ‘Wij gaan winnen!’
De strijd is daar! Raffish is er helemaal klaar voor om het op te gaan nemen tegen hun ‘Rivals’ Men2b. “Wij gaan winnen...let maar op! Raffish heeft echt alles in zich om het helemaal te gaan maken”.
Planet.nl, 17 december 2004


Men2B is klaar voor de strijd
Het wordt spannend…Popstars The Rivals gaf ons de girlband Raffish en de boyband Men2B. Samen strijden zij nu voor de hoogste plek in de hitlijsten. Wie gaat de meeste singles verkopen? Men2B legt als eerste uit waarom hún single 'Bigger Than That' de beste is.
Planet.nl, 17 december 2004


Men2B verklapt intieme geheimen
Een superspannende dag voor Jasmijn de Lange (10), Manon Keus (11) en Kylie Lenssen (13). Ze interviewden Men2B voor AD Kids én hun ontmoeting wordt uitgezonden tijdens Popstars in da House!
Algemeen Dagblad, 14 december 2004


Platencontract heilig voor jong talent
Sinds de jacht op muzikaal talent via televisie-program-ma's als Idols en Popstars, The Rivals, dromen nog meer jongeren van een platencontract om beroemd te worden. Toch staan muziekmaatschappijen niet te trappelen om ze binnen te halen.
Algemeen Dagblad, 13 december 2004


Magazine moet Popstars-spanning opvoeren
Popstars the rivals, het muziekproject waarmee RTL 4 en Yorin twee nieuwe bands lanceren, krijgt een eigen magazine. Vanaf 14 december ligt het 'bewaarnummer' in de winkel, met op de ene kant van de cover de boyband en op de andere kant de girlgroup.
Gelderlander, 09 december 2004


Popstars maken reclame voor Enschede op tv
De Enschedese Popstars Nils Krake en Steven Lugger stapten woensdagmiddag in de trein richting Amersfoort, waar ze zeker tot aan de Kerst in het Popstars in da house vertoeven. Het tweetal droeg op het Enschedese stadion al een blauwe Kleur de Stad-trui. Dat kledingstuk zullen ze de komende weken zoveel mogelijk in het huis dragen om Enschede zoveel mogelijk naamsbekendheid te bezorgen.
De Twentsche Courant Tubantia, 2 december 2004


Steven zit bijna in de Popstars-band
Geboren in Eijsden, studerend in Enschede en met kerstmis mogelijk een van de boys in de Popstars-band. Steven Lugger (23) voelt zich de ‘Ringo Starr’ van de finalisten: niet de mooiste, wel de meeste aanbidsters. Vanavond wordt beslist of hij bij de laatste vijf blijft.
Dagblad De Limburger, 27 november 2004


Kersthit is nieuw fenomeen in Nederland
De kersthit is een vrij nieuw fenomeen in Nederland, overgewaaid uit Engeland. Daar wordt elk jaar alles uit de kast gehaald om de 'Christmas number one' binnen te halen. Dit jaar zijn er ook in Nederland veel artiesten die een gooi doen naar die nummer 1.
Gelderlander, 26 november 2004


Nora zegt baan op voor Popstars
Interview met de Limburgse Nora Dalal, die op dit moment met negen andere meiden vier dagen per week in een speciaal gebouwd huis in Amersfoort zit voor het programma Popstars - The Rivals. Nora en de andere Limburgse deelneemster Marcia blijken reeds samen in een girlgroup te hebben gezeten.
Dagblad De Limburger, 06 november 2004


Liveshow 1: de ins en outs
De jongens hebben hun eerste liveshow achter de rug. Helaas zijn Bobby en Leon afgevallen. Van de generale repitities tot en met een onthutsde Leon. Lees hier hoe het ging.
[url=http://www.popstarstherivals.nl]www.popstarstherivals.nl[/url], 31 oktober 2004
[/color][/iurl]

De eeuwige jacht op roem
Afgezonderd van de buitenwereld in twee huizen in een Amersfoortse nieuwbouwwijk bereiden de 20 overgebleven kandidaten aan Popstars-The Rivals zich voor op de live-shows van de talentenjacht die morgenavond beginnen. Voor veel deelnemers is het de derde gooi naar popsterrendom in drie jaar. Na twee jaar idolenjacht in Idols willen ze nu dolgraag lid worden van de meidengroep of de boyband die elkaar aan het eind van het jaar beconcurreren om de hoogste plaats in de hitlijsten.
Algemeen Dagblad, 28 oktober 2004


`Wat ik ga zingen? Dat blijft nog even geheim'
Student bedrijfskunde Steven Lugger zit bij de laatste twintig kandidaten van Popstars-The Rivals, het RTL 4-programma dat op zoek is naar de ultieme boyband of girlgroup. Aanstaande zaterdag is Steven te zien in de eerste grote liveshow. Een interview over zijn prille televisie-ervaringen en toekomstverwachtingen.
UT-Nieuws, 28 oktober 2004


Popstars strijken neer in Vathorst
De twintig toekomstige sterren van het populaire tv-programma `Popstars The Rivals` verblijven sinds deze week in Vathorst. Tien jongens en tien meisjes verblijven ten tijde van de live tv-shows in twee naast elkaar gelegen woningen aan de Valutaboulevard. De afgeschermde huizen zijn ruim opgezet, waardoor de kandidaten veel mogelijkheden hebben om te oefenen. Eva Peters, persvoorlichter van RTL, vertelt erover.
Stad Amersfoort, 27 oktober 2004


Buren hebben niets te vrezen van kandidaten Popstars
De twintig overgebleven deelnemers aan de RTL- serie Popstars/ The Rivals hebben afgelopen weekend de twee huizen in Vathorst betrokken. Gedurende enkele weken zullen ze hier wonen, en werken aan de voorbereiding op de finale van de docusoap. De jongens en meisjes zullen echter geen overlast veroorzaken. Ze vertonen zich zelfs niet op straat.
Amersfoortse Courant, 26 oktober 2004


‘Popstars’ wonen 9 weken in Vathorst
De laatste twintig kandidaten van het televisieprogramma Popstars- The Rivals trekken vanaf eind oktober in woningen aan de Darthuizerberg/Valutaboulevard in Vathorst. De tien jongens en tien meisjes wonen daar enkele dagen per week. Om het leven van beide groepen vast te leggen, worden zij op gezette tijden overdag en ’s avonds gevolgd. Onafhankelijk van elkaar worden beide groepen op professionele wijze klaargestoomd voor de finale ontknoping op 23 december dit jaar. Doel van beide groepen is een nummer 1 hit te scoren met Kerst.
Ontwikkelingsbedrijf Vathorst, 14 oktober 2004


Idols-jury: 'Popstars knullig, slap en gekopieerd!'
Heel Nederland viel over ze heen: ze waren te 'bot'. Met de komst van Popstars - The Rivals denken velen bijna weemoedig terug aan de Idols-jury: Henkjan Smits, Eric van Tijn, Jerney Kaagman en Edwin Jansen. Voor wie heimwee heeft naar de Idols-jury: hier zijn ze nog eenmaal met hun bekende commentaar, maar nu over... Popstars - The Rivals!
Algemeen Dagblad, 8 oktober 2004


Buren vrezen populariteit Popstars
Toekomstige bewoners van de Darthuizerberg in de Amersfoortse wijk Vathorst protesteren fel tegen de komst van het tv - programma Popstars The Rivals naar twee naburige huizen. Ze overwegen zelfs een rechtszaak.
De Stentor, 6 oktober 2004


Popstars, met kerst op nummer 1 en 2
Onder de vleugels van twee A&R-managers moeten een jongensband en een meidengroep tot grote hoogten reiken. Zonder een televisieshow als Idols of opvolger Popstars - The Rivals is het bijna onmogelijk om nog een succesvolle popformatie te lanceren. Een interview met Daan van Rijsbergen en Paul Zijlstra.
De Twentsche Courant Tubantia, 25 september 2004


Honderden kandidaten op auditie bij ex-’Dolly Dot’
Eigenlijk waren de juryleden van het nieuwe programma ’Popstars - The Rivals’ van plan de kandidaten milder aan te pakken dan hun collega’s van ’Idols’. Dat is niet helemaal gelukt. Bastiaan Ragas, één van de vier panelleden en zelf ooit lid van de succesvolle boyband ’Caught in the Act’, ontdekte een onvermoede kritische kant in zichzelf. Een interview met hem en zijn mede-jurylid Patty Zomer.
Telegraaf, 23 september 2004


Popstars: 'We fikken geen kinderen af'
Een jaar zonder Idols, beloofde RTL na de tweede serie van die talentenjacht. Nu is er Popstars. Ook op zoek naar nieuwe idolen. Maar dan zonder huilende tieners na een vernietigend jury-commentaar. ,,We fikken geen 16-jarigen af'', aldus presentator Beau van Erven Dorens. Een uitgebreid interview met hem over dit nieuwe programma.
Algemeen Dagblad, 22 september 2004


Idols-opvolger moet nieuwe kersthit opleveren
Het televisieprogramma 'Popstars-The Rivals', dat RTL4 vanaf 25 september op de buis brengt, moet binnen enkele maanden een nieuwe kersthit opleveren. De show, een tijdelijke opvolger van het zeer populaire Idols, was in Engeland en Australië al een groot succes, meldde RTL dinsdag.
ANP, 6 juli 2004

Filmpjes

NIEUW!!! Interview met de 10 jongens en 10 meiden, die net hun intrek hebben genomen in de Popstars-huizen
Filmpje bb
Filmpje sb
Neos.nl, 27 oktober 2004