Commentaar van de Popstars.nu-jury: liveshow 7

 

Gevreesd jurylid n@ncy is met zwangerschapsverlof en kan daarom voorlopig niet haar ongezouten mening over de optredens geven. De overige 3 juryleden hebben beloofd de kandidaten extra hard aan te pakken om het gemis van n@ncy te compenseren.  ::tandpastasmiley::

Raffish - Plaything

Grace
Wat klinkt dit als 12 in een dozijn. Jullie hebben mijn verwachting niet waar kunnen maken. Ik betwijfel of dit echt een succes hit gaat worden. De tijd zal het leren....en nog 1 tip; ontsla die styliste nu eens! En neem er eentje die wel verstand heeft van mode en jullie niet als een "kerstboom" versierd.

Han13
Tja, ik vind het niet zo heel bijzonder. En zoals ik iemand anders al hoorde zeggen: jullie hadden beter Nora en de Norettes kunnen heten. Want het is duidelijk natuurlijk dat het allemaal om Nora draait en dat de rest er echt voor pietsnot bij is. Sharon mag er dan nog "I wanna do it all night" doorheen blèren, waarvan ik trouwens niet weet of je daar zo blij mee zou moeten zijn, maar de rest is alleen aanwezig om de girlgroup ook een echte groep te maken. Jammer, want Eva en Esri hebben toch nog wel iets meer in hun mars dan alleen een paar simpele danspasjes.

Daisy
Op zich geen onaardig nummer, maar 't lijkt op zo'n beetje alles wat op dit moment in de hitparade staat. En daarnaast nam Nora bijna alle vocals voor haar rekening, waardoor het nog saaier werd. En áls je dan iemand anders solo laat zingen, dan niet Sharon! Gemiste kans dit!

Men2B - Bigger than that

Grace
Wat een verfrissende sound! Jullie spetteren van het scherm af met zijn vijven. Iedereen zingt iets solo en jullie passen echt heel erg goed bij elkaar! Jullie maken absoluut de meeste kans op die nummer 1 notering!

Han13
Ja dit is het betere werk! Daan heeft er verstandig aan gedaan om die nummers van Ronan Keating, Gary Barlow en Tom Jones af te wijzen en voor deze te gaan. Eindelijk weer eens een orgineel popliedje! En gelukkig zijn hier de leads beter verdeeld, al had ik Mark nog wel wat meer willen horen zingen. Wel prima keuze dat Anno alleen maar in de refreinen te horen is!  ::ok::

Daisy
Helemaal niet slecht, beter dan ik verwacht had! Geen standaard popsong en gelukkig al helemaal geen ballad! Daarnaast werd de leadzang afwisseld gedaan, wat de meiden niet deden. Maar ik vond het nou ook weer niet zo goed dat ik de single zou gaan kopen. Maar van de 'kerstsingles' in ieder geval de beste singles, ik denk dat jullie een goede kans hebben om met kerst op 1 te staan!