Commentaar van de Popstars.nu-jury: liveshow 6

 

Gevreesd jurylid n@ncy is met zwangerschapsverlof en kan daarom voorlopig niet haar ongezouten mening over de optredens geven. De overige 3 juryleden hebben beloofd de kandidaten extra hard aan te pakken om het gemis van n@ncy te compenseren.  ::tandpastasmiley::

Esri

Grace
Niet je beste optreden tot nu toe. Dit nummer ligt nog zo vers in mijn geheugen dat die van jou er bij lange na niet aan kan tippen. Je kwam nogal schreeuwerig over en dat had niet alleen met je zang te maken.

Han13
Jij groeit maar door en door! Je zang was fantastisch en je brengt ’t nummer weer ontzettend overtuigend. Echt ontzettend knap dat je dit op 16-jarige leeftijd al kan.

Daisy
Zingen kan je goed,
en daarnaast heb je ook nog een leuke snoet.
Je barst gewoon van het talent:
Esri, jij hoort gewoon thuis in die band!

Sharon

Grace
Ik luister nog liever naar de kraai bij mij op het dak dan naar jou geriedel. Verder is je uitstraling nog steeds zoek en komt alles zo ontzettend gemaakt over.

Han13
Ik vond dit echt weer drie keer niks. Het was nog steeds heel erg R&B en dat maakte het nummer er niet bepaald beter op. Als het aan mij ligt kom jij niet in de girlgroup.

Daisy
Je acteert overdreven en zingt niet goed.
En verder weet je prima hoe je een liedje verkrachten moet.
Je kan het nu wel gissen:
als jij niet doorgaat, ik zal je niet missen!

Lianne

Grace
Hoe krijg je het voor elkaar dit nummer zo slaapverwekkend te brengen? Je zingt zonder ziel en je hebt geen overtuigende uitstraling. Wat mij betreft doe je het stukken beter in een achtergrondkoortje.

Han13
Ik ben wederom positief verrast! Je begint steeds beter te zingen en je straalt ook mooi op het podium. Een hele verbetering ten opzichte van je eerste liveshow!

Daisy
Toen ik jou zag in aflevering één.
dacht ik bij mezelf, waar moet dit toch heen!
Maar je hebt een metamorfose ondergaan,
met wederom een sterke act heb je je mannetje wel gestaan!

Nora

Grace
Ik ben je fan! Geweldig, je hebt het weer met veel passie gebracht. Het klinkt zelfs vele malen beter dan het origineel.

Han13
Hier kan natuurlijk weer niemand aan tippen! Dit is een heel moeilijk nummer om te zingen, maar je doet het wederom fantastisch! Ik ben jouw fan!

Daisy
Over jou wat vertellen heeft niet veel zin.
Want waar ben je immers niet goed in?
Ik heb misschien niet van alles verstand,
maar Nora geloof me: je bent echt briljant!

Stephanie

Grace
Ik ben je fan! Geweldig, je hebt het weer met veel passie gebracht. Het klinkt zelfs vele malen beter dan het origineel.

Han13
Tja, dit valt weer wat tegen. Ik zeg niet dat de Sugababes zo geweldig live zingen, maar dit was zelfs voor hen nog aan de slechte kant. Helaas wordt dit denk ik het einde van jouw Popstars-avontuur.

Daisy
Meid, ik weet dat je heel goed kan zingen,
maar waarom zeg ik toch telkens negatieve dingen?
Deze keer sloeg je wederom de plank mis.
Met deze act kom je denk ik niet in Raffish!

Eva

Grace
Ja...ik ben wel onder de indruk. Af en toe kijk je iets te ernstig uit je ogen maar het spettert wel! Jij hoort absoluut in die girlgroup!

Han13
Wel aardig dit. Aan Anastacia kan het niet tippen natuurlijk, maar je hebt er voor jezelf denk ik uitgehaald wat er uit te halen was. Je verdient daarmee wel een plekje in de girlgroup.

Daisy
De sporty spice van Hollandse bodem,
had het vandaag wat lastig op het podium.
Je act was krachtig en gedreven.
Maar dit nummer was naar mijn gevoel niet op je lijf geschreven.