Commentaar van de Popstars.nu-jury: liveshow 4

 

Gevreesd jurylid n@ncy is met zwangerschapsverlof en kan daarom voorlopig niet haar ongezouten mening over de optredens geven. De overige 3 juryleden hebben beloofd de kandidaten extra hard aan te pakken om het gemis van n@ncy te compenseren.  ::tandpastasmiley::

Mariëtte

Grace
"Ondanks je goede zangstem blijf je me iets te gewoontjes overkomen. Als je er iets meer pit en power ingegooid had was je misschien wel overeind gebleven.

Han13
Leuk nummer, leuk gezongen en leuk gebracht...jij hoort gewoon in de groep. Ik was trouwens wel verbaasd dat je achtergrondkoortje bestaande uit twee meiden als een compleet gospelkoor klonk.

Daisy
Je zang was goed, ik vond je performance echter wat te gewoontjes, je spettert niet van de buis af. Jammer, want volgens mij heb je het wel in je om ver te komen.

Regisha

Grace
Je wist heel goed dat je in de gevarenzone verkeerde, was dat de reden dat je een soort nachthemd-jurkje aan had, om zo nog wat mannelijke kijkers over de streep te trekken?? Het mocht helaas niet baten, want met jou verkrachting van dit nummer, lijzige zang en irritante articulatie ben je de terechte afvaller.

Han13
Dat klonk niet eens zo onaardig. Dit is duidelijk een nummer wat je wel ligt. Maar toch stelt het in vergelijking met de anderen niet veel voor. De girlgroup wordt niet jouw toekomst, helaas pindakaas!

Daisy
Je bent iemand voor in de showbiz wereld, maar in de wereld van de muziek zou ik het niet proberen. Het was beter dan vorige week, maar slechter was haast ook niet mogelijk. Wat mij betreft houdt het popstar avontuur hier voor je op!

Eva

Grace
Hier kan ik kort over zijn: Wow! Wat maak jij daar een ijzersterke, verpletterende indruk! Je zang was erg goed vanavond en uitstraling ook! De verassing van de avond! Vaar op die koers verder en je komt er wel!

Han13
Toen je opkwam was ik even in de war van deze nieuwe look, maar gelukkig is je stoere karakter daarmee niet verdwenen. Weer een verpletterende performance! Maar gooi die oerlelijke rok maar gelijk in de prullenbak.

Daisy
Je blijft stralen op het podium, dat is je absolute kracht. En daarnaast zing je ook niet onaardig, al met al kan ik met genoeg terugkijken op deze performance. Goed gedaan! O toch nog één klein puntje van kritiek: die rok moet nu uit!

Stephanie

Grace
Kieper die styliste nu eens de deur uit! Op de kleding na, heb ik absoluut niks aan te merken op je performance van vanavond. Je zang was overtuigend en kwam goed over. Al had ik af en toe wel het idee dat je wat moeite had bij de lage gedeeltes.

Han13
Je had duidelijk moeite met de lage noten. Jammer, want daardoor viel je optreden erg tegen. Toen je op het laatst in de hoogte kon gaan, werd het wel weer aardig. Dus wees verstandig en pak volgende keer een nummer dat je beter ligt...als die volgende keer nog komt, want na daar ben ik nu niet meer zeker van.

Daisy
Dit nummer is veel te laag voor jou. Je kan heel goed zingen, maar het kwam er totaal niet uit. Daarnaast kwam je ook nog over als een zoutzak op het podium. Als je zo doorgaat zou je de laatste 5 wel eens kunnen missen, terwijl je absoluut bij de beteren hoort!

Esri

Grace
Weer een miskleun van de styliste, was ze in een zigeunerbui vanavond?? Qua performance spetterde je weer van het scherm. Je komt heel goed over op beeld en je zang word ook steeds nog een stukje beter! Go go go Esri!

Han13
Ik word steeds meer fan van jou! Al ben je de jongste en heb je daarmee ook waarschijnlijk de minste ervaring, dat merk je bij je performance echt niet. Je zang en uitstraling komt heel volwassen over en je voelt je duidelijk op je gemak op het podium. Enne, die rok die kan in dezelfde prullenbak als die van Eva!

Daisy
Een verademing! De vorige keer was het allemaal nog wat schreeuwerig, maar in dit nummer was je de rust zelfde! Prachtig gezongen, goed in de camera gekeken, niks meer aan veranderen wat mij betreft! Direct die band in!

Sharon

Grace
Uit welke ghetto hebben ze jou getrokken? Het is me allemaal iets té vanavond. Té schreeuwerig, téveel riedeltjes en téveel gekreun tussen het jodelen door. Not impressed...at all.

Han13
Jij hebt dit, toch niet onaardige, nummer enorm verkracht door de melodielijn totaal te veranderen. Het was bijna onherkenbaar daardoor. En ik begin me ook steeds meer te irriteren aan de vibraties in je stem. En ik zou nog wat extra danslessen nemen, want dat dansje was nogal lachwekkend.

Daisy
Ik kan niet ontkennen dat het goed is, maar ik vond het allemaal wat over de top. Je zingt té overdreven en je performance was af en toe gewoon lachwekkend. Je bent een podiumbeest, dat is duidelijk, maar je kan het ook overdrijven!

Lianne

Grace
Ik zat weer tenenkrommend voor de tv naar jou te luisteren. Het was verstandig van je om je te laten overstemmen door je achtergrondkoor, dat overigens wel prima zong. Jouw zang daarintegen was weer belabberd net zoals je Engelse uitspraak. Onvoorstelbaar dat je weer een ronde hebt overleefd, waarschijnlijk is die roze BH toch nog ergens goed voor geweest.

Han13
Jij hebt gelukkig op de videoband gezien hoe slecht je vorige keer was en daar nu iets aan gedaan. Ik vond het dan ook een heel aardige performance en je ziet er bovendien nu een stuk spannender uit. Ik hoop wel voor je dat Tanja Jess niet de politie op je afstuurd, omdat je haar look hebt gestolen.

Daisy
Qua zang ben je gewoon niet goed genoeg, dat bleek toch wel weer. Op sommige punten klonk het best goed, het nummer lag je wel, maar je hebt weinig variatie in je stem en ik denk niet dat je het daarmee red om het zo bij de laatste 5 te schoppen!

Nora

Grace
Geweldig weer! Je komt zo heerlijk ingetogen en rustig over. Je hebt geen schreeuwerige kleding en heel veel camera aandacht nodig. Jij doet gewoon waar je goed in bent en dat is performen! Al heb ik deze week wel 1 klein puntje van kritiek, ik vond je zang hier en daar iets te schreeuwerig, maar dat kan ook aan het liedje liggen. 

Han13
Dit is inderdaad 'Hmmm...van Nora'! Echt ontzettend goed weer! En ik hoorde dat je ziek bent, dus dan is het nog eens extra knap!

Daisy
Hier staat een superster in wording. Wat kan jij goed zingen! Er zaten een paar noten in die misschien niet helemaal zuiver waren dit keer, maar dat maak je in andere stukken van het nummer weer helemaal goed. Ik ben en blijf onder de indruk van je, ga zo door!