Commentaar van de Popstars.nu-jury: liveshow 3

 

Gevreesd jurylid n@ncy is met zwangerschapsverlof en kan daarom voorlopig niet haar ongezouten mening over de optredens geven. De overige 3 juryleden hebben beloofd de kandidaten extra hard aan te pakken om het gemis van n@ncy te compenseren.  ::tandpastasmiley::

Steven

Grace
Ontsla die stylist en ik ben de volgende keer helemaal onder de indruk. Je bent een goede zanger en ik begin steeds meer in je te geloven.

Han13
Leuk dat jij een sneller nummer hebt gekozen en niet zo’n zwijmel boyband-liedje. Je laat daarmee zien dat boybands meer kunnen als alleen maar van die slijmnummers waarin ze iemand de liefde verklaren. Verder leek het af en toe of je naast de melodie zat, maar je hebt het verder heel aardig gezongen. Zeker een van de beste performances vanavond!

Daisy
Waar ik de vorige keer nog twijfelde, ben ik er nu zeker van: jij hoort bij de laatste 5 thuis. Volgens mij ben je als enige vanavond beter gaan zingen. Ik vond je performance alleen wat minder, beetje houterig, maar je bent zo'n vrolijk type, voor één keertje wil ik dat wel door de vingers zien. Alleen mis ik dat hoedje, dat vond ik zo leuk. Volgende keer weer terug graag!

Mark

Grace
Af en toe zat je er een beetje naast, maar omdat je bijna net zo schattig bent als Mark uit Take That neem ik het voor lief.

Han13
Het is allemaal wel erg soft tot nu toe bij jou. Ik weet dat je dit goed kunt en hier trek je waarschijnlijk ook veel vrouwelijke stemmers mee, maar volgende keer mag het van mij een up-tempo nummer zijn en wat meer power hebben. Maar hou ook die jammie-factor vast, want die blijft ook erg belangrijk voor een boyband.

Daisy
Qua looks behoor je absoluut tot de leuksten, maar ik vind je zang niet goed. Ook had ik graag een up-tempo nummer van je gehoord, want net als de vorige keer vond ik het langzame nummer niet echt geslaagd. Gelukkig hoeven in een boyband geen 5 top quality zangers te zitten, misschien kom je als back vocal wel aardig tot je recht. Ik geef je nog één kans, maar dan moet je wel een vrolijk nummer kiezen.

Nils

Grace
Iedere week raak ik meer en meer onder de indruk van je zwoele , rauwe stemgeluid. Dat je niet kunt dansen is bijzaak, ik wil je horen zingen!

Han13
In jullie vorige liveshow kon je mij niet overtuigen, maar na vanavond behoor je tot mijn favorieten! Ik ben ook blij dat je naar me geluisterd hebt en je haar meer uit je gezicht hebt gedaan, staat echt stukken beter!

Daisy
Je was erg nerveus vandaag, dat was vooral in het begin te merken. Maar je hebt een prachtige stem en naarmate het nummer vorderde kwam je beter in je ritme en kwam het weer in het niveau van de vorige keer. Gewoon goed, volgende keer een keer een up-tempo nummer?!

Merijn

Grace
Je mist iets. Qua zang behoor je duidelijk tot de beteren, maar als je daar op het podium staat komt het er niet uit. Het plaatje is niet compleet en dat is zonde!

Han13
Is zingen wel echt wat je het liefste doet? Je kijkt er zo ongelukkig bij dat ik hier aan ga twijfelen. En hierdoor weet je de kijker waarschijnlijk ook niet te overtuigen dat jij in de boyband moet. Jammer, want ik weet dat je een van de beste stemmen hebt.

Daisy
Voor de live shows behoorde je absoluut tot de beste zangers. Maar ik weet niet hoe het komt, op het podium kom je niet goed tot je recht. Het klinkt niet zuiver en je straalt op het podium niets uit. Ontzettend jammer, want zo ga je het niet redden.

Roman

Grace
Vanavond was je niet overtuigend en je Engelse accent is echt om te huilen. 'All or nothing' is in jou geval 'nothing'.

Han13
Die jammie-factor is nog steeds erg aanwezig en je zingt nog steeds heel aardig. Maar ook ik had je wel eens willen zien dansen vandaag. Ik ben namelijk erg benieuwd of je met die moves wel wat meer sex kunt uitstralen. Toch was dit ook niet onaardig en voor mij goed genoeg om door te mogen.

Daisy
De vorige week vond ik je goed, maar ik miste wat. Dat miste ik nog steeds dit keer, je uitstraling op het podium, daar mis ik wat in. Daarnaast vond ik je zang ook minder dan de vorige keer, misschien vanwege de keuze van het nummer. Jammer, je hebt het wel in je om ver te komen.

Anno

Grace
Zelfs bij rustige nummers kun je die ongecontroleerde arm niet in bedwang houden. Bovendien is dat niet het enige minpunt, qua zang was je de slechtste van de avond.

Han13
Wat jij hier nog doet weet ik echt niet. Oké, je heb een leuk smoeltje maar dat is het dan ook verder wel. Je zingt echt slecht, je hebt een irritante afwijking met je rechterarm en bent bovendien echt te klein voor in een boyband.

Daisy
Je zang was de vorige keer al niet goed, maar je had het accent ook meer op je performance gelegd. Had dat nu maar weer gedaan, want je zang was gewoon beneden de maat. Je zal het echt van je leuke kop en de gillende keukenmeiden moeten hebben om in de band te komen, ik ben in ieder geval geen fan van je.

Ehsan

Grace
Hier word ik blij van! Je hebt de stem en je hebt de looks, een plaatsje bij die laatste 5 moet er toch zeker in zitten voor je!

Han13
Waarom ik zo lovend was over jou vorige keer weet ik nu eigenlijk niet meer. Ik vond dit optreden namelijk niet zo geweldig. Slechte Engelse uitspraak, van tijd tot tijd zong je veel te zacht en je zat er meerdere keren echt naast. Maar je hebt geluk dat veel andere jongens ook niet zo geweldig presteerden vanavond, zodat je toch wel door kunt.

Daisy
Hier staat iemand die zingen kan. Wederom een uitstekend optreden. Hier en daar zaten misschien wat onzuiverheden, maar je straalt zoveel zekerheid uit, dat dat niet erg opviel. Je straalt veel gevoel uit met het zingen, je komt zeker over, als jij niet in de band komt, dan weet ik het niet meer.

José

Grace
Wat ben jij toch schattig! Goed gezongen (deze keer geen R.Kelly visioenen) en heel goed met de camera geflirt! Een van de betere performances van de avond!

Han13
Jij bent echt een geweldige zanger en je uitstraling wordt ook steeds beter. Je zou een goede leadzanger voor de boyband kunnen worden of anders gewoon een solocarrière beginnen, want dan red je het denk ik ook wel. Misschien nog wel beter zelfs.

Daisy
Het begin van het nummer viel me een beetje tegen, maar je herstelde je uitstekend. Je kan prima zingen, misschien wat meer power in je performance, want het kan nog wat zoetsappig overkomen! Ik twijfel alleen of jij wel in een band past. Je bent absoluut één van de besten, maar ik heb het idee dat je solo beter tot je recht gaat komen, ik weet namelijk niet of jou manier van zingen in een groep past. De tijd zal het leren.