Commentaar van de Popstars.nu-jury: liveshow 2

 

Gevreesd jurylid n@ncy is met zwangerschapsverlof en kan daarom voorlopig niet haar ongezouten mening over de optredens geven. De overige 3 juryleden hebben beloofd de kandidaten extra hard aan te pakken om het gemis van n@ncy te compenseren.  ::tandpastasmiley::

Sharon

Grace
Je kan best aardig zingen voor iemand die niets uitstraalt. En met die riedeltjes in je stem kun je beter gaan jodelen in de Alpen. Kun je gelijk Eshan meenemen.

Han13
Tot nu toe had ik nog niet de Sharon van Idols gezien, maar ze is nu terug! Goed gezongen, goede performance, dus goed genoeg om door te mogen. Je moet denk ik wel nog hard werken aan je uitstraling, want lachen naar de camera gaat je nog steeds moeilijk af. En het lachje dat ik kan bespeuren, ziet er te gemaakt uit. Het moet dus allemaal iets natuurlijker overkomen.

Daisy
Ik word zo moe van dat irritante stemgeluid van jou. Je kan best aardig zingen, maar dat trilgeluid kan ik gewoon niet tegen, je lijkt Mariah Careysaus wel. Als ik dan objectief ga kijken, moet ik zeggen dat je het niet onaardig gedaan hebt, je behoorde tot de beteren van de avond.

Stephanie

Grace
Je hebt een bijzonder stemgeluid. Ook je uitstraling is bijzonder, wat mij betrefd hoor jij bij de laatste 5.

Han13
Je maakt echt een prachtig plaatje. Mannen zullen wel vinden dat je een hoge jammie-factor hebt, maar daar kan ik als vrouw zijnde natuurlijk niet goed over oordelen. Zingen kun je ook heel aardig heb je vanavond laten zien. Dus op naar de girlgroup zou ik zeggen!

Daisy
Het nummer paste naar mijn idee niet helemaal bij je, en daardoor had ik het gevoel dat je niet alles er hebt uitgehaald wat je in je hebt. Wat ik hoorde was uitstekend, maar je kan nog beter dan wat je hebt laten zien! Jammer, maar toch uitstekend gedaan!

Nora

Grace
Hier staat een artiest! Jij bent veel te goed voor dit programma en voor een girlgroup! Iemand...bied haar een platencontract aan, nu!

Han13
Jemig, wat ben jij een fantastische zangeres! Jij had naast Boris in de finale van Idols moeten staan! Maar in de girlgroup ga jij als leadzangeres ook wel je draai vinden.

Daisy
Het enige min-puntje aan je optreden is dat je zo'n verschrikkelijk nummer hebt gekozen, over je performance en zang heb ik geen negatief woord over, want het was namelijk helemaal goed!  ::ok:: Als jij de band niet haalt, eet ik mijn schoenen op!

Regisha

Grace
Met je heupen schudden kun je wel, nu nog leren zingen en niet zo overdreven druk doen. Geniet er nog maar even van, want als je zo door gaat kun je die girlgroup binnekort wel schudden.

Han13
Hier kan ik echt niks zinnigs over zeggen. Ja alleen dat ik blij ben dat de backing vocals beter te horen waren dan jij!

Daisy
Voor iemand die het niet van de zang moet hebben, had je ten eerste een ander nummer moeten kiezen. Je zang was zoals verwacht niet goed en ook je manier van bewegen was ik niet weg van. En je spontaniteit is leuk, maar je kan het overdrijven! Kortom, genoeg punten om nog aan te gaan werken!

Mariëtte

Grace
Je hebt een beetje een ongelukkige keuze qua nummer gemaakt.Als je er nu een eigen draai aan had gegeven was ik misschien wel onder de indruk, dat was ik nu niet.

Han13
We zijn niet op zoek naar een tweede Mariah Carey voor in de band, dus probeer haar niet te immiteren. Maar je hebt in ieder geval een goede stem en een mooie uitstraling, dus ik denk dat je me in de volgende liveshow met een ander nummer wel weet te overtuigen.

Daisy
Alweer zo'n vreselijk nummer, wat heeft iedereen toch vandaag? Zoveel uithalen, je moet maar durven. Toch heb je het zeker niet slecht gedaan. Je eerste uithaal zat er weliswaar naast, de rest van het nummer pakte je goed op. In de volgende live-show graag een beter nummer om me te overtuigen dat jij in de band moet.

Lianne

Grace
Kan iemand me wakker maken wanneer dit voorbij is. Wat een slaapwekkende performance. Dat jij doorgedrongen bent tot de laatste 10?! Je straalt totaal niks uit en de zang is ver beneden de maat.

Han13
Zowel bij Idols als hier stel je me steeds enorm teleur. En ik denk dat er ook niet meer uit te halen is bij jou. Jij gaat geen glansrijke toekomst als zangeres tegemoet. Je kunt het beter bij nagelstyliste houden.

Daisy
Je hebt een stem waar maar weinig variatie in zit en in een groep gaat dat niet mooi klinken. Ook je performance was niet goed, om eerlijk te zeggen nogal slaapverwekkend. En om het nog negatiever te maken, ga asjeblieft iets aan je Engelse uitspraak doen, want dat is om te huilen.

Eva

Grace
Ik denk wel dat jij het in je hebt! Je keuze van vanavond was alleen een beetje ongelukkig. Volgende keer beter!

Han13
Ja, dit vond ik dan weer heel aardig. Goede tem, leuke performance...voor jou zie ik een toekomst in de girlgroup wel best gebeuren!

Daisy
Leuke meid, je straalt plezier uit op het podium, dat vind ik positief. Over je performance en zang ben ik redelijk tevreden, maar helemaal overtuigd ben ik nog niet. Over twee weken nog 1x proberen!

Marcia

Grace
Je straalt iets arrogants uit zodra je voor de camera verschijnt. Daarbij is de keuze om iets van Britney te zingen natuurlijk funest. Het was allemaal een beetje een truttige bedoeling en dat is niks voor een girlgroup. Helaas.

Han13
Ik kan je keuze voor dit nummer echt niet begrijpen. Met zo'n truttig nummer van Britney wil toch niemand geassocieerd worden? Maar goed, je begon verder vrij aardig, maar je werd steeds slechter naar het valse toe zelfs.

Daisy
Een zingende barbiepop, sorry dat ik het zo moet uitdrukken. Je performance was slecht en dat maakte je met je zang niet goed. Het was nogal eentonig en slaapverwekkend. Kwa uiterlijk zo een girlgroup in, maar na vandaag denk ik dat jij daar nooit in terecht zal komen.

Rianne

Grace
Ik vind je wel aandoenlijk met je electric-boogie danspasjes. Helaas liet je dans / zang coördinatie te wensen over en dat heeft je uiteindelijk genekt.

Han13
Dit soort gezang hoor je nooit aan een publiek te laten horen! Wat vreselijk slecht! Misschien kwam het doordat je teveel bezig was met die idiote dansmoves, maar volgens mij kun je gewoon ook niet beter dan dit. Voortaan alleen nog maar in de douche zingen jij!

Daisy
Ik vraag mij echt af, als jij door bent gegaan naar de laatste 10, hoe slecht de rest wel niet was die niet naar de live shows mocht! Dit was namelijk helemaal niks, echt om te huilen. Allereerste had je nooit dit nummer moeten kiezen, ten tweede zong je op sommige punten vals en ten derde was je performance nogal gemaakt. Je leek bij elk pasje na te denken, what's next. Nou, een volgende stap in popstars komt er wat mij betreft niet.

Esri

Grace
Hmmmm, moeilijk. Ik vind je wel iets hebben, maar je bent nog te gewoontjes. Er staat nog geen ster op het podium, maar daar valt vast aan te werken!

Han13
Waar had jij je verstopt tot nu toe? Geweldig hoe je straalt op het podium en je hebt bovendien een hele mooie stem. Echt dé verassing van de avond!

Daisy
Je hebt me verrast! Je zang was prima, je performance was aardig, maar daar kan nog wel wat aan geschaafd worden. Kortom, helemaal overtuigd ben ik nog niet, maar je hebt nog ruimte voor verbetering, laat dat de volgende keer zien en je maakt een goede kans om in de band te komen!