Commentaar van de Popstars.nu-jury: liveshow 1

Merijn

Grace
Je optreden was verre van overtuigend vanavond. Misschien waren het de zenuwen of het feit dat je als allereerste moest. Je hebt al eerder laten horen dat je 1 van de beste zangers bent dus hopelijk word het de volgende keer wel spetterend!

Han13
Ik ben al je fan sinds de call back ronde, maar je kwam nu niet echt helemaal goed uit de verf. Het viel wat tegen, maar dat gaat de volgende keer zeker goed komen. We hebben immers al eerder gehoord dat je een van de beste stemmen hebt!

Daisy
Performance en uitstraling ruim voldoende, je zang was echter onder de maat vergeleken met wat je eerder hebt laten zien. Je hebt het in je om een popstar te worden, laat het dan ook zien de volgende keer!

N@ncy
Het begin was wat zenuwachtig, voor de rest prima gezongen. Alleen de uitstraling is ook belangrijk, zeker bij dit stoere, sexy nummer. En dat mis ik een beetje.

Roman

Grace
Goed gedaan! Je bent erg schattig als je staat te zingen en ik zie je wel in die boyband zitten. Ook complimenten voor je uiterst swingende achtergrondkoortje!

Han13
Je hebt me echt verrast vanavond. In de call back ronde hebben we niet veel van je gezien en gehoord, maar nu het je laten zien een goede zanger en performer te zijn. En je hebt zeker Patty’s beroemde jammie-factor!

Daisy
Ik heb het idee dat ik iets mis bij jou. De zang, de performance, het is allemaal voldoende, maar het raakt me niet. Misschien de volgende keer wel.

N@ncy
 Ik ben zeer verrast door dit optreden, in positieve zin. Dat je kunt dansen hadden we al eerder gezien, maar nu horen we je ook zeer goed zingen en je hebt een goeie uitstraling. Ja, ik zie jou wel in een boyband.

Bobby

Grace
Oohw…the man has some sexy moves! Zwoel in de camera kijkend, lekker nummer gezongen….ik ben verkocht!

Han13
Niet echt bijzonder wat je hier laat zien. Je hebt een leuke uitstraling, die perfect in een boyband zou passen, maar of je het qua zang gaat redden betwijfel ik.

Daisy
Volgens mij ben jij een hele liefe jongen, maar ik vind je niet in een boyband passen. Je komt wat onzeker over en daarnaast was je act van vanavond niet je van het. Van mij mag je naar huis, ik zal je niet missen.

N@ncy
Kijkend naar dit liedje vind ik het ongelooflijk dat je zo ver bent gekomen. Misschien kwam het door de zenuwen, maar je kwam onzeker over en je zang was echt beneden de maat.

Steven

Grace
Tsja, nog steeds kun je me op een of andere manier niet overtuigen. Je zang is goed, je show ook. Maar we zoeken een idool, een hunk, een lekker ding en ik zie jou nog niet op een poster boven de bedden van duizenden tienermeisjes hangen.

Han13
Wat ben jij heerlijk energiek en gek. Ik zie je al helemaal als de Robbie Williams oftewel de entertainer van de boyband. En je hebt dit nummer bovendien ook nog ‘ns heel aardig gezongen.

Daisy
Je bent een podiumbeest en erg vrolijk, je past wel in de band. Echter vond ik je optreden niet overtuigend, nog net voldoende, maar je zal beter moeten presteren, wil je zeker de laatste 5 halen.

N@ncy
'crazy little thing' ben je zeker. Qua zang en uitstraling zit het wat mij betreft zeker goed voor een plaatsje in een boyband.

Ehsan

Grace
Hier staat een ster. Geen discussie over mogelijk. Ballads gaan je goed af, ben wel benieuwd hoe je een up-tempo nummer gaat brengen. Maar voorlopig  ben ik er van overtuigd dat jij bij die laatste 5 gaat komen”

Han13
Zo, jij hebt wel even laten horen te kunnen zingen! Nu nog die irritante vibratie eruit en wat minder arrogantie en we hebben de leadzanger van de band.

Daisy
Wat mij betreft de beste van de avond. Uitstekend gezongen, met gevoel en je ziet er goed verzorgd uit! Ik kan verder nog zeggen: ga zo door!

N@ncy
Qua zang is niets op aan te merken. Alleen straal je op een bepaalde manier een soort arrogantie uit en mis je nog een beetje de ‘feeling’ met het publiek.

Mark

Grace
Heel gevoelig en goed gebracht. Terwijl het een lastig nummer is qua toonhoogte. Maar je hebt het er erg goed vanaf gebracht. Mijn complimenten!

Han13
Je zong helemaal naast de melodie. Je moet echt aan je timing gaan werken. Verder niet slecht gezongen en ook hier is de jammie-factor duidelijk aanwezig. Ik vroeg me tijdens je performance wel steeds af waar die 2de stem vandaan kwam, wiens timing overigens ook bagger was.

Daisy
Ik was niet helemaal weg van je zang, ik vond dat je er een beetje tegenaan zat. Met de backing vocals klonk het echter wel weer aardig, misschien pas je daardoor wel in een boyband, de uitstraling heb je er in ieder geval voor. Ik benieuwd naar je volgende performance.

N@ncy
het kwam bij mij wat slijmerig over waardoor ik je zang niet heel bijzonder vond. Het leek net of je achter de muziektape aanzong. Toch denk ik dat je juist wel in een boyband beter tot je recht zal komen.

José

Grace
Het is net of ik R. Kelly hoor zingen en of ik daar nu zo blij mee moet zijn..??

Han13
Zo, jij hebt ineens veel haar! Maar ook veel talent! Je begon wat teveel R.Kelly-achtig, maar werd later meer jezelf en daarmee ook beter.

Daisy
Trek voortaan een jas aan, dan trilt je stem niet zo! Even serieus, ik houd daar normaal niet zo van, maar bij jou vond ik het niet erg storend. Uitstekend gezongen, met gevoel, mij heb je geraakt, jij mag nog wel even door!

N@ncy
het leek net of je meedeed met de soundmixshow en R. Kelly imiteerde. Dan zou je zeker winnen. Nu ben ik er nog niet uit of ik je nou echt vind passen in een boyband.

Anno

Grace
What’s in a choice? Slim van je om dit nummer te kiezen, valt zeker in de smaak bij jonge tienermeisjes. Ik ben er in ieder geval niet van onder de indruk. Je bracht het een beetje té patserig en je moves kwamen een beetje te ongecontroleerd over. Maar die meiden schijnen wel te vallen op lekker fout, dus doe er je voordeel mee zou ik zeggen!

Han13
Dit is echt een goed nummer voor jou, want de dansmoves zijn hier belangrijker dan je zangkunsten. Maar goed dat je achtergrondkoortje beter te horen was dan jij!

Daisy
Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo weg was van je dans, maar het publiek was enthousiast en daar gaat het om. Je zang zal echt moeten verbeteren, want vandaag was ik daar niet weg van

N@ncy
verrassend. Ik dacht eerder dat je een te verlegen persoon zou zijn, maar daar was nu zeker niets van te merken. Je hebt het publiek op je hand met je zang en dans, alhoewel je het misschien meer van je dans dan je zang moet hebben.

Leon

Grace
1 woord: Lekker! Je bent geen bijzonder goede zanger maar met die sexy heupwiegende moves, de keuze van het nummer en je looks scoor je zeker punten. In ieder geval bij mij….rrrrrrrr!

Han13
Dit is echt zo’n performance die niemand zich meer herinnerd morgen. En volgens mij hebben ze je nummer ook drastisch ingekort, zeker om ons kijkers nog meer ellende te besparen!

Daisy
Je hebt een ontzettend leuke kop, wat dat betreft pas je zo in een band, maar je zang was vanavond ver onder de maat. Een echt twijfelgeval dit.

N@ncy
de tegenvaller van vanavond. Ik had je toch wat hoger ingeschat, maar het contact met het publiek was er gewoon niet en je zang viel ook echt tegen.

Nils

Grace
Verrassend! Goed gezongen en een goede keuze van je nummer! Ik krijg alleen wel Nick Carter visioenen bij je nieuwe haardracht

Han13
Haal asjeblieft die haren uit je gezicht, want dit ziet niet uit natuurlijk. En een hele pot gel gebruiken is wat overdreven Je zang was goed, maar ik vond het jammer dat je in het refrein niet 1 keer de normale melodielijn zong.

Daisy
Erg verrassend. Ik wist niet wat ik van tevoren van jou kon verwachten maar ik vond je erg goed vanavond. Je stem verraste me, het klonk erg lekker. Ik ben benieuwd hoe je een up-tempo nummer gaat aanpakken.

N@ncy
goeie keus qua liedje, past erg goed bij je stem. Toch denk ik dat je beter uit de voeten zou kunnen met een solocarrière dan een carriere in een boyband.