Danscoach boyband

Jazzy

Nathalie “Jazzy” Robitzky werd op 16 maart 1972 geboren. Als klein meisje wilde ze dolgraag op ballet. Ze is vijf jaar oud als ze bij Lucia Martens gaat dansen. Iets later heeft ze haar eerste optreden, schoolvoorstelling de Muppetshow in Carre. Op haar zevende danst ze voor het eerst bij een televisieshow.
 
Jazzy danst als kind een aantal jaar bij het Scapinoballet. Op haar dertiende gaat ze terug naar Dansacademie Lucia Martens. Naast dansen is Jazzy gek op zingen. In Kinderen Voor Kinderen 5 zingt ze het nummer Op Ons Eiland.

In het laatste jaar van de Dansacademie wordt Jazzy gevraagd voor A Night At The Cotton Club. Jazzy is dan 21 jaar oud. Bij haar eerste grote musical mag ze gelijk drie seizoenen blijven. Ze treedt op in Westend Londen en wordt assistant choreographer en dance captain van de show. Als dance captain is ze verantwoordelijk voor alles wat met dans te maken heeft.

Jazzy heeft veel internationale optredens op haar naam staan. Met haar eigen Storm & Jazzy Project tradt ze op in Afrika, Europa en Japan. De afgelopen 8 jaar heeft Jazzy in Berlijn gewoond. Sinds kort is ze terug en geeft ze les op Dansacademie Lucia Martens.

Op haar CV staat zoveel, dat het onmogelijk op deze pagina past. Een kleine greep uit haar ervaring als dance captain, (assistent) choreograaf en danser: Coca Cola commercial, tv programma Sterrenjacht, Loveletters, G-Star en Levi fashionshows en verschillende Locking basics workshops. Grote recente projecten zijn Jesus Christ Superstar in Duitsland en Interpretationzz in Panama Amsterdam.

Jazzy is een blije verschijning, spontaan en energiek. Ze vindt het heerlijk om les te geven. In haar vrije tijd leest ze graag, schrijft ze poezie en houdt ze van fotografie en mode. Benieuwd naar haar werk? Bekijk de dansjes van de boyband van Popstars – The Rivals maar eens goed. Daar is Jazzy namelijk verantwoordelijk voor!

“Een leuk koppie en een beetje bewegen is niet alles. Discipline, goed leren luisteren en kijken en concentratie hoort er ook allemaal bij.”
 
(Bron: http://www.popstarstherivals.nl)