Popstars In Da House: update aflevering 8

Bezige bijtjes

Een nieuwe week is aangebroken voor onze popsterren. En niet zomaar een week als alle anderen. Nee, deze week moeten ze serieus aan de bak om hun single te promoten.
Maar voor inspanning komt ontspanning en dus gaan de boys karten. Niet alleen voor de fun maar ook voor de eer. Er vallen namelijk heuse bekers te winnen. Zodra de jongens omgekleed zijn gaat de race van start. De strijd om de koppositie blijkt te gaan tussen Anno en Steven, waarvan Steven toch net ietsje sneller gaat en er dus ook vandoor gaat met de hoofdprijs!

Nog meer inspanning voor de jongens, ze gaan 5 kampen met de meiden!
Het is hilariteit ten top wanneer ze zaklopen, rodeo rijden, fietsen en de zenuwspiraal doen. Uiteindelijk winnen de boys nipt en verdienen met hun overwinning een taart. Deze taart word niet opgegeten maar vliegt de hele gymzaal door en raakt ondertussen nog wat meidengezichtjes.
Work- of Shop-a-holics??
De meiden hebben de opnames van hun eerste videoclip erop zitten, ze zijn zo moe dat ze niet meer kunnen koken en dus uit eten gaan. Tijdens het eten word er volop nagepraat over die beruchte opnames. Vooral de schoenen blijken een onderwerp waar ze maar niet over uitgepraat raken. Die zogenaamde 'killer heels' zorgen nu nog voor pijnlijke voeten en zere tenen.

De volgende dag gaan de meiden kerstinkopen doen! En niet zomaar kerstinkopen, ze nemen zo'n beetje alles mee wat ze op hun pad tegen komen. Uiteindelijk komen ze met 4 afgeladen karren de winkel uit. De rest van de middag en avond zijn ze druk bezig hun huis te versieren. Alles word onder handen genomen, van binnen naar buiten en van boven naar beneden.
De boys gaan naar Amsterdam, ze hebben geen idee wat ze daar gaan doen. Totdat ze te horen krijgen dat ze naar een filmpremière gaan. Ze worden omgetoverd tot echte sterren en gaan compleet in smoking naar Tuschinski. Ze hebben er superveel zin in en helemaal als ze horen dat Georgina Verbaan ook van de partij zal zijn! Maar niet alleen Georgina is er, ook sterren als Linda de Mol en Angela Schijf zijn aanwezig. En na de voorstelling lopen ze nog een oude bekende tegen het lijf: Beau!.
Na de afterparty is het welletjes geweest voor onze sterren en keren ze huiswaarts. Althans niet voordat Ehsan een bekeuring krijgt voor wildplassen. Die is weer 50 euro lichter.

De meiden hebben die avond onverwachts bezoek gekregen van Renate Verbaan die opnames komt maken voor het TMF programma 'Play'. Ze stelt ze van allerlei vragen en krijgt een rondleiding door het huis. De dames zijn wel onder de indruk dat ze op TMF komen.
Showtime
Zaterdagavond! En dat betekend maar 1 ding: Showtime! Het is een spannende avond voor beide bands. De presentatie van hun single. Ondanks dat er niemand meer af kan vallen zijn ze toch zenuwachtig.
De zaal is weer tot de nok toe gevuld met fans én met oude bekenden. Zo'n beetje iedere afgevallen kandidaat is vanavond aanwezig om beide bands toe te juichen.

Na een lange vermoeiende week hebben de jongens veel om over te praten. Vooral de Top of the Pops opnames hebben indruk gemaakt. En niet in positieve zin. Tijdens de repetities ging er vanalles mis en de jongens zagen het niet zitten. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen, maar het was een hele hoop stress.
Ook de single van dames komt uitvoerig voorbij. Op de vraag of ze de dames als geduchte concurrenten zien antwoord Anno: "We denken dat we meer concurrentie hebben van de Tokkies!".

De meiden gaan nog wat inspanning leveren. Ze gaan klimmen op een klimwand. Dit is niet alleen heel sportief, maar vergt ook een goede samenwerking. Eva klimt zo naar boven terwijl Nora en Lianne er toch wat meer moeite mee hebben, maar ze zijn echte doorzetters en gaan naar die top. Lianne plaatst een vlaggetje en de dames hebben hun missie volbracht.

Volgende week meer Popstars in da House! Tot dan!