Popstars In Da House: update aflevering 6

Cadeautjes en tranen

Het was weer een week vol perikelen, hard werken en hilariteit...

De meiden gaan naar een fotostudio om daar, van een professionele fotograaf, de kneepjes van het poseren onder de knie te krijgen. Zo zien we dat Eva last heeft van haar onderkin en dat Stephanie al diva trekjes vertoont, want zo zegt ze: "Er is een kant van mijn gezicht die ik minder mooi vind" en wie hoorden we dat eerder zeggen?

Single's
De jongens hoeven niet mooi te zijn, ze moeten alleen goed bij stem zijn. Ze gaan namelijk onder leiding van Alain Clarke hun 1e single inzingen. Iedereen is aanwezig behalve José. Waar is hij? Dan komt ie aan waaien, veel te laat en heel veel spijt. En terecht!
Ook de meiden gaan hun single inzingen in de studio. Voor ons als kijker is dit een mooie gelegenheid om een eerste voorproefje van hun beide singles te horen.
De volgende dag hebben de boys hun allereerste radio interview...denken ze. Ruud de Wild neemt ze namelijk in de maling en stelt ze allerlei 'tricky' vragen. Dit is dus een serieuze test voor ze, een soort mediatraining. Ze krijgen naderhand van Ruud nog wat tips waar ze zeker iets aan hebben.

De meiden hebben een avondje ontspanning, ze gaan naar een voorstelling van de meezing bioscoop. De film van die avond is: Sound of Music. Getooid in alpenjurkjes en lederhosen gaan ze op weg. Een hoop gegiechel en gezang tijdens de film. Ze hebben een super avond!
Spionnetje
Terwijl de dames druk hun stembanden aan het smeren zijn, zijn de jongens thuis en hoeven die avond niets te doen. Dat geeft Steven de gelegenheid om z'n huisgenoten eens onder de loep te leggen. Zo is José een echt kookwonder, is Anno's mobiel zowat vergroeid aan zijn hoofd, staat Mark uren voor de spiegel, is Ehsan de hele dag aan het computeren, leest Nils dag in dag uit de Donald Duck en hijzelf? Hij houd dan weer iedereen goed in de gaten.

Volgende dag hebben de jongens weer een dansles want er komt weer een liveshow aan. De houten klaas van het stel, Nils, blijkt zich te ontpoppen tot een danskoning. Zelfs Anno 'Timberlake' moet even bij Nils kijken hoe het ook alweer moet.
Daar wordt aan de deur geklopt
Dan is het tijd voor een heerlijk avondje. Sinterklaas, zwarte piet en een witte pony komen op bezoek. Als eerste zijn de meisjes aan de beurt. De dames zien gelijk dat Beau en Léon het zijn. Beau...uh Sinterklaas gedraagt zich als de spreekwoordelijke vieze oude man. De dames krijgen een cadeau en moeten een voor een bij hem op schoot. Verder valt Sinterklaas met fitness apparaat en al om en speelt hij nog even met haarlak en vuur.
Dan is het tijd voor de jongens...Zij krijgen een zatte sint over de vloer wat voor veel hilariteit zorgt. Ook zij hebben gelijk door wie er onder die vermoming zit. Sint heeft voor de boys een speciaal kado meegenomen, chocoladeletters die de bandnaam vormen!
Dan is het welletjes geweest, want Sinterklaas is al een oude man en heeft ook zijn nachtrust nodig. De Sint stijgt op zijn witte pony en verdwijnd in de nacht.

Na een heerlijk avondje is het tijd voor een spannend avondje: de liveshow! José blijkt de laatste afvaller te zijn en is daar eigenlijk heel relaxed onder. De rest daarintegen moet moeite doen om zijn tranen in bedwang te houden. Deze avond heeft ook iets positiefs gebracht: de boyband 'Men2B' is geboren!

Volgende week meer 'In da House'.