Popstars In Da House: update aflevering 5

Chocolade, luieren en roddelen

De jongens hebben net hun 2e liveshow achter de rug. Ze hebben een heerlijk relaxed weekje voor de boeg. We zien ze op hun gemak ontbijten, wat opruimen, tutten voor de spiegel. Afijn, ze nemen het er lekker van.

Heel anders is dit bij de meiden, zij zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun 2e liveshow. Ze krijgen les in 'omgaan met de microfoon'. Geluidsman Dick legt ze precies de kneepjes van het vak uit. Een leerzaam dagje dus waar veel van word opgestoken.

Het relaxen bij de jongens bereikt zijn hoogtepunt. Sinterklaas is langsgeweest en heeft een pot vol snoep en een gedicht achtergelaten. Hieruit concluderen de jongens dat ze een dagje naar de beautyfarm mogen. Er word nogal lacherig over gedaan, maar al gauw merken ze dat dit een heerlijk dagje gaat worden.
Zwijnestal
Wie dacht dat meiden geen troep maken heeft het behoorlijk mis. Het bewijs is te vinden in het dameshuis. Ze hebben er een zwijnestal van gemaakt en dus moet er opgeruimd worden. Het blijkt wel dat Mariette de grootste sloddervos is en laat ze nu net een kamer delen met Stephanie, de netste van het stel!
Terwijl de dames rustig doorruimen...

...zijn Nils en José in de beautyfarm aan de beurt voor een gezichtsbehandeling. Met blauwe maskers op hun gezicht genieten ze van al dat gefriemel. Dan is het de beurt aan Ehsan en Anno. Ze krijgen een chocoladepakking en worden van top tot teen ingesmeerd en ingepakt met cacao. Ehsan is nogal gecharmeerd van de schoonheidsspecialiste, totdat ze zijn rug gaat harsen! Hij schreeuwt het uit.
Steven en Mark krijgen een massage met keien, terwijl Ehsan de dames via de telefoon laat zien waar ze hun dag meevullen.

De dames zijn lichtelijk jaloers maar gaan zelf ook wat leuks doen. Ze gaan bowlen...en roddelen. Het vaakst gaan de namen van Anno en Nora over de tong. Nora zegt zelf dat wanneer Anno geen vriendin zou hebben ze best weleens een kans zou wagen.

Na al dat getut in de beautyfarm moet er weer gewerkt worden. De jongens gaan naar hun platenmaatschappij om daar met een regisseur te praten over hun eerste videoclip.
Emo-food
Dan is het alweer vrijdag. Daan verrast zijn meiden met een krat vol boodschappen. Hij gaat heerlijk voor ze koken. Gelijk spreken ze nog wat details door voor de liveshow van de volgende avond.

Dan is het zover: showtime! We zien de voorbereidingen en de enorme ontladingen na de optredens. Maar terwijl de dames peentjes zweten, gaat Life&Cooking kok Rudolph heerlijke chocolade hapjes voor de dames maken. Wanneer ze terug komen en ook de jongens langskomen word er gretig aangevallen. Dat 'troost-eten' valt in goede aard.

Een paar dagen later krijgen de jongens dansles, maar geen gewone. Ze gaan dansen met echte ballroom danseressen. Het ziet er hilarisch uit en uiteindelijk blijkt dat Nils zich ontpopt tot een waar danstalent!