Popstars In Da House: update aflevering 4

Sterren, flirten en familie

De dames gaan voor het eerst in hun 'popstar-carrière' naar een rode loper première, waar ook echte grote sterren hun opwachting zullen maken. Renee Zellweger, Hugh Grant en Colin Firth. Ze gaan namelijk naar de première van Bridget Jones; The edge of reason. De stylist komt met cocktailjurkjes en make-up om de dames om te toveren tot echte glamour girls!

Terwijl de dames zich uitleven met make-up en leuke jurkjes krijgen de boys flirt training. En dat alles met het oog op de aankomende liveshow. De jongens doen allemaal wel heel stoer, maar het flirten met de camera blijkt toch moeilijker dan gedacht.

Die avond is het tijd voor een video-chat met fans. De jongens zitten met zijn allen voor de tv waar de vragen verschijnen. Vooral Nils en Mark blijken erg populair. De boys vinden dit erg leuk want zovaak zien ze hun fans niet!

De meiden hebben hele andere dingen aan hun hoofd!Zij lopen die avond, alsof ze nooit anders doen, over de rode loper. Lachen naar de camera's, handtekeningen uitdelen en als klap op de vuurpijl hebben ze nog een gezellig onderonsje met Renee (Bridget) Zellweger. Hun avond is compleet en nog lang niet ten einde!
Slaapkamergeheimen
Zo anders is het bij de boys, zij nemen nog heel even met Roger hun nummer voor de liveshow door en gaan daarna op tijd naar bed. We horen nog wat aardige 'slaapkamer-verhalen'. Zo smeert Mark zijn gezicht voor het slapen gaan in met een verzorgende nachtcrème en vertelt Ehsan graag hele onsmakelijke verhalen aan zijn kamergenoten, maar omdat de muren ziet zo heel dik zijn kunnen Nils en Steven ook alles woord voor woord verstaan. Maar voor die momenten bied een discman uitkomst!

De volgende ochtend gaan de meiden dansen met Chris. Na hun eerste liveshow hebben ze gezien dat het op beeld allemaal heel anders overkomt. Chris wil meer power en energie zien. Ook mag het allemaal wat vrouwelijker en sexier. Om helemaal goed op de show voorberied te zijn oefenen ze de danspasjes alvast met hun hoge hakken aan. Wat toch stukken moeilijker blijkt dan gedacht. Dan komt Paul ineens binnenvallen met cadeautjes! Voetenbadjes, bruisballen, gezichtsmaskers, alles voor een ontspannende avond!
Terwijl de meiden met zere voeten in de dansstudio staan, hebben de heren een heerlijk relaxed dagje in Amsterdam. Ze gaan daar Brian McFadden (ex-westlife) ontmoeten. Vanwege zijn jarenlange ervaring in een boyband kan hij ze precies die dingen vertellen die ze willen weten. Zoals bijvoorbeeld hoe het is als je niet kan dansen, of hoe je je carrière combineert met je prive-leven etc. Al met al een leerzame dag.

Wanneer de boys weer terug zijn in het huis komt Daan ze verassen met een etentje. Met zijn allen gaan ze naar de plaatselijke chinees. Nog even relaxen en met z'n achten bij elkaar zijn, want morgen zal de 2e liveshow voor de jongens aanbreken en zullen er ook 2 afvallen.

Afvallers
Zaterdagochtend heel vroeg gaan de boys naar Studio 1 in Aalsmeer. De hele dag zal in het teken staan van repeteren, repeteren en nog eens repeteren. Aan het eind van de middag druppelen de eerste fans en familie binnen. Terwijl de jongens in de kleedkamer de laatste uurtjes samen doorbrengen krijgen ze onverwachts bezoek van een van hun ouders! Die hebben nog wat cadeautjes voor ze bij.
Wanneer de liveshow in volle gang is kijken de meiden gespannen toe. Er zullen er echt 2 afvallen deze avond. En de verbijstereing is groot wanneer blijkt dat Merijn en Roman het zijn geworden. Opluchting ook bij Anno die ervan overtuigd was dat hij naar huis zou moeten gaan.

Na de uitzending gaan ze met z'n allen terug naar het huis, ook de afvallers. En wat blijkt? Er staat een frietkraam en aangezien ze allemaal ontzettende honger hebben eten ze nog even een frietje en nemen ze met veekl tranen en emotie afscheid van Roman en Merijn. Roman pakt zijn spullen bijeen, maar laat zijn playstation vergezeld van een briefje achter voor de overgebleven jongens!

Na een korte nacht krijgen de meiden de volgende ochtend een verassing! Hun moeders staan voor de deur en ontbijten gezellig mee!

Volgende week weer nieuwe afvallers en nieuwe 'achter de schermen' beelden in Popstars in da house. Tot dan!