Popstars In Da House: update aflevering 1

Huisje, boompje, werk aan de winkel...

Het is eindelijk zover, de laatste 10 jongens en meiden nemen hun betrekking in het Popstars huis te Amersfoort. Ze hebben er stuk voor stuk enorm veel zin in en zeker als ze zien waar ze de komende weken gaan wonen. De twee huizen zijn van alle gemakken voorzien. Beneden is de woonkamer en de keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich de diverse slaapkamers en badkamer. En helemaal op de bovenste verdieping is een soort van lounge-achtige ruimte, waar ze kunnen relaxen maar ook kunnen repeteren.

De jongens krijgen de eerste avond gelijk bezoek van Daan, hun manager, die ze heel veel succes wenst de komende tijd. De volgende dag komt Roger, de zangcoach van de jongens, langs om het openingsnummer voor de 1e liveshow te repeteren. De jongens worden gelijk met hun neus op de feiten gedrukt en iedereen komt erachter aan welke punten ze nog hard moeten werken.
De meiden hebben het allemaal wat relaxter. Hun manager Paul komt ze die ochtend verassen met een champagne / pannekoeken ontbijtje. Terwijl ze druk aan het koken en eten zijn bespreken ze de overwinningstactiek.

Voor de jongens zit de zangles erop en gelijk krijgen ze weer bezoek. Dit keer van Sarina, hun mental-coach. Ze is vastberaden het allerbeste uit ze te halen. En zij kwam niet voor niks, want de jongens hebben hun eerste 'echte' tv-optreden bij Pulse, de show van ex Idols presentator Reinout Oerlemans. De zenuwen slaan bij iedereen toe, maar ze brengen het er goed vanaf.

Terwijl de jongens bij Reinout in de studio zijn, sneaken de meiden het jongenshuis binnen. Daar treffen ze veel knuffels, foto's en andere dierbare dingetjes aan.
De volgende ochtend gaan de dames ook echt aan de slag. Ze gaan met danscoach Chris naar het strand. En het word niet zomaar een strandwandeling, maar een heuse work-out. Wat voor sommige toch wel erg zwaar blijkt te zijn. Ook de jongens zullen hard aan het werk moeten, ze gaan dansen met hun coach Jazzy.

Die middag zijn de meiden aan de beurt voor hun eerste tv optreden en wel bij Life & Cooking. Daar lopen ze Frans Bauer tegen het lijf die ze verzekerd dat ze in zijn voorprogramma mogen zingen!
De teamspirit zit er goed in bij de meiden en de show gaat ook supergoed!

Aan het eind van deze drukke dag voor beiden is het tijd voor een feestje! De jongens versieren hun huis en de meiden tutten zich op! Er word tot in de late uurtjes gekletst en gedanst....

Volgende week zullen we zien hoe het de jongens vergaat bij de voorbereidingen van hun allereerste liveshow en zullen we de meiden volgen tijdens hun lessen en belevenissen in het Popstarshuis.