Column

Play en repeat

Plaything is leuk, Plaything is sexy, Plaything is aanstekelijk en Plaything blijft in je hoofd hangen.
Al 2 dagen, 7 uur, 25 minuten en 31 seconden herhaalt zich dat ene zinnetje 'Boy I wanna be your plaything baby' zich in mijn hoofd.
Normaal gesproken walg ik van een nummer van dat kaliber dat zich blijft herhalen in je hoofd en waar je slechts 1 zinnetje van kent. Maar nu niet!
Ik word volledig, ondanks mijn leeftijd, meegesleurd in de hype die Popstars heet. Echt, als ik een jaar of 12 jonger was geweest was ik fan.
Maar goed dat ben ik niet, dus kijk ik met hele andere ogen naar deze bandvorming. Dat de liedjes leuk zijn en een hoog meezing gehalte hebben is een feit. Dat de beide clips echt té simpel zijn is ook een feit. Oei oei wat zat ik tenenkrommend voor de tv toen ik ze voor het eerst zag. Het is echt té goedkoop voor woorden. Nu snap ik wel dat je in zeer korte tijd een leuk clipje in elkaar moet flansen maar dat kan ook heel anders. Ik kan me niet voorstellen dat de gerenommeerde regisseurs hier een meesterwerkje gemaakt hebben.
Ten tweede; de styling! Al vele malen heb ik me beklaagd over de kleding en accessoirekeuze van deze dame of heer in kwestie. Ik weet niet in welke tijd die leeft, maar de hippielook is een jaar of 6 geleden al op zijn revival geweest (denk Gucci). Ook de glamourlook is té overdone. Glamour is niet te koop. Dat heb je of heb je niet. (Wel ben ik overigens helemaal weg van het roze jurkje van Nora en haar mint groene schoentjes met linten. Waar koop je die??)
Goed, om even bij de les te blijven...Raffish en Men2B. Ik ben benieuwd hoe ze het gaan doen, of het een tijdelijke hype is en we ze volgend jaar helemaal vergeten zijn of dat ze beide een internationale carriere gaan maken (ja we houden gewoon alle opties open).
Voorlopig ben ik voor de meiden, want de leuke jongens zijn in het begin van de strijd al uit de race gemikt. Bovendien hebben de meiden een vele aanstekelijkere song dan de jongens. Echt, ik heb de single van de boys al tig keer gehoord maar weet totaal niet meer hoe hij gaat en hoe hij heet.
Tijd voor mij om af te sluiten met een welgemeend: Go Raffish Go!!