ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
LaurensAanWAZIG, Realitynet
Nu online
384 gasten en 19 vaste bezoekers (vloeistof, FrankLapidus, Silvermaiden, Convans, Hautoa, Mollenmania, Nvy, marvin, Bubbles, Niuno, joligmolletje, Pac, Mollende_Moller, Gupp, de_witte, SpacyColours, lome, Kaaasje, hetoord)
Activiteitenagenda
Nu bezig
De Mol VIER Onderschriftenspel
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Zangcoach boyband

punaise

Roger Happel

punaise
Roger was er op muziekgebied vroeg bij. In zijn vierde levensjaar krijgt hij van zijn ouders een piano, omdat hij volgens de juf niet bij de school piano weg te slaan was. Zo leert hij zichzelf spelen door te luisteren naar muziek. Zijn vader werkt in de platenindustrie en neemt geregeld nieuwe platen mee. Roger leert al snel verschillende stijlen kennen.
 
Op zijn zeventiende is Rogers passie voor muziek zo groot, dat hij de middelbare school vaarwel zegt. Hij heeft inmiddels een prachtige zangstem en sluit zich aan bij de Engelse muziektheatergroep The Malcoms. Daarmee tourt hij door Europa.

Op zijn negentiende komt Roger bij Candy Dulfers’ Funky Stuff. Dat inspireert hem om zijn eigen groep op te zetten. In 1987 scoort zijn groep Blizz een kleine hit met Sitting On Top Of The World. Later gaan de bandleden samen met Trijntje en Tjeerd Oosterhuis verder onder de naam Total Touch.

Vanaf 1990 werkte Roger samen met Rosa King, waarmee hij jarenlang optrad. Midden jaren negentig gaat Roger naar Amerika voor studio opnames met de band van Kenny-G. Hij verdeelt zijn tijd over Amsterdam en Seatlle. Met Candy Dulfer gaat hij van 1998 tot 2003 als zanger en pianist langdurig op tournee door Europa, Japan en de States.

Roger heeft met Edsilia Rombley (1999) en met Esther Hart (2003) het Eurovisie Songfestival in Birmingham en Riga meegezongen. In 2003 ondersteunde hij diverse optredens met Veldhuis & Kemper, en zit hij in het achtergrondkoor bij Idols.

Roger werkte mee aan opnamen van o.a. Gordon, René Froger, de Dijk, Edsilia Rombley, Berget Lewis & de Gospeltrain, Nasty en Total Touch. Hij zong veel radio en televisiecommercials in. Als acteur heeft hij een half jaar als Hans in de soap serie Onderweg Naar Morgen gespeeld. Op dit moment is Roger druk met opnamen in zijn eigen geluidsstudio in Amsterdam. En hij is de zangcoach voor de boyband van Popstars - The Rivals! 

(Bron: www.popstarstherivals.nl)
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.192 seconden met 15 queries.